SPELREGELS

Gedurende de maanden juni, juli en augustus kan u sparen voor Bobbies. De artikelen waarmee u op dit moment Bobbies kan verdienen kan u terugvinden in onze webshop, Folders, mail-acties en winkels. Het aantal gespaarde Bobbies kan u terugvinden in uw online account op www.shopvanzon.be Nog geen account? Registreer je dan nu, gewoon met je ondernemingsnummer!

125 bobbies: 1 volwassene-ticket van 12 t.e.m. 99 jaar
85 bobbies: 1 kinder-ticket van 3 t.e.m. 11 jaar
kinderen onder de 3 jaar hebben geen ticket nodig
Er is geen beperking op het aantal tickets, spaar zo lang en zo veel je wil. Familie, vrienden, personeel, iedereen is welkom op deze familiedag! Met 1 ticket heeft u; gratis toegang tot het park, 5€ Bobbie-zakgeld te spenderen in het park en een gezellige BBQ met de Zonnetjes. Kinderen onder 3 jaar nemen gratis deel aan deze dag, er is geen bobbie-zakgeld voor de gratis deelnemers. Bobbies inwisselen voor tickets, dat gaat gemakkelijk op www.shopvanzon.be Kies het ticket overeenkomstig met de dag van uw keuze, voor volwassene of kind. Je ontvangt van ons een mail dat je tickets besteld zijn. Zodra deze bestelling verwerkt is, ontvangt u van ons nog een bevestigingsmail. Let op, het is niet mogelijk op het park zelf tickets bij te kopen voor deze familiedagen!!! Enkele Bobbies te kort? Dan kan u online Bobbies bijbestellen aan 0.50€ per stuk. Het is niet mogelijk je Bobbies in te wisselen voor goederen, cash of door te geven aan derden. Tickets afhalen? Op de gekozen dag liggen jouw tickets klaar aan de inkom van het park. De spaaractie en de punten zijn geldig tot 19/08/2018

PROGRAMMA

Bij het bestellen van de tickets kiest u zelf welke dag u naar het park wil komen, 27/08 of 28/08. Wij hebben voor jullie een onvergetelijke dag georganiseerd. Hieronder kan u het programma terugvinden dat geldt voor beide dagen.

9u30 – 11u00

Ga naar het “Van Zon Loket” tussen 9u30 en 10u30, breng je Van Zon klantnummer zeker mee, want aan de hand hiervan liggen liggen jouw tickets klaar!

10u00 – 17u00

Vrije toegang tot het park. Tijd om het Bobbie-zakgeld te spenderen aan een drankje, ijsje, of souveniertje.

17u00 – 19u00

BBQ in het park met de Zonnetjes.

Ben jij er bij?

BOBBIEPUNTEN

Vind je dit logo bij een van onze producten? YES, dan spaar je met dit product Bobbie-Punten!! Spaar mee met onze acties omtrent Bobbejaanland en hopelijk zien we ook jou op onze familiedagen!

DEZE ACTIES ZIJN NOG

GELDIG